ΑΕΚ - Οι Αθάνατες Γριές

Πήγαινε κάτω

ΑΕΚ - Οι Αθάνατες Γριές

Δημοσίευση  FONIKOGIAOURTOSKORDIO Την / Το Τρι Σεπ 21, 2010 7:53 pm

Α.Ε.Κ. (Αθάνατη Ένδοξη Κλάψα), Η πτωχή πλην τίμια και αμόλυντη ιδέα.


] Αρχέγονη Ιστορία
Το σήμα της ΑΕΚ μέχρι το 2008
Geo1890Added by Geo1890

Η ΑΕΚ πολύ πριν ιδρυθεί ως κλοτσομπαλικό σωματείο στην Αθήνα το 1924 υπήρχε ήδη ως ΙΔΕΑ. Το ποιός επινόησε αυτή την ΙΔΕΑ και πότε αποτελεί αντικείμενο μελέτης μεγάλων ακαδημαϊκών παγκοσμίως. Η πιο δημοφιλής άποψη είναι αυτή που λέει ότι η ΑΕΚ επινοήθηκε από τον θεό Ρα(βούση) ο οποίος σύμφωνα με τον μύθο επινόησε τον εαυτό του για να αυτοδημιουργηθεί, και εν συνεχεία επινόησε την ΙΔΕΑ η οποία σήμερον έχει μεταφραστεί στην ανθρώπινη γλώσσα ως ΑΕΚ. Ο ίδιος ο Ρα(βούσης) όμως μένοντας άφωνος από το πόσο άσπηλη και αμόλυντη και πάγκαλη ήταν αυτή η ΙΔΕΑ - καθώς την έκανε αμέσως μόλις δημιουργήθηκε και το κακό δεν τον είχε σπηλώσει - αποφάσισε να εξαφανιστεί και να αφήσει την ΙΔΕΑ να κυριαρχίσει. Εμφανίστηκε μόνον άλλη μια φορά ο Ρα(βούσης) το σωτήριο έτος 1997, για να δώσει ένα μάθημα στον έκπτωτο πρίγκηπα του Ιδεατού Βασιλείου ο οποίος υπέκυψε στις υλικές ανταμοιβές του βρομερού τέρατος Κρόκους, και εγκατέλειψε τον θρόνο του για να υπηρετήσει το Κακό. Η ΙΔΕΑ έπρεπε να περιμένει πολλά χρόνια για να κατεβεί στη Γη. Έως τότε απλώς περιπλανιόταν στους αιθέρες, εμπνέοντας τους ανθρώπους να πράττουν το σωστό και το τίμιο. Και για όσους δεν το έπρατταν η ΙΔΕΑ δημιούργησε τον Τσακ Νόρις να τους ξαποστέλνει (σημερινή μετεμψύχωση του Τσακ είναι ο ΧΧ).

Κάποια στιγμή η ΙΔΕΑ βλέποντας πόσο πολλοί και μοχθηροί έγιναν οι άνθρωποι αποφάσισε να δημιουργήσει κάτι πιο πατερναλιστικό και αυστηρό από τον φλου εαυτό της. Έτσι δημιούργησε τον Θεό των Ιουδαίων, τον άφησε στο πόδι της και έφυγε για να ξελαμπικάρει. Όσο έλειπε όμως έγιναν θηριωδίες και σκάνδαλα από τον Θεό των Ιουδαίων. Δεν του αρκούσε η θέση του ως Θεού των ουρανών αλλά έβαλε και τον γιο του στη θέση του επί της Γης Θεού (οικογενειοκρατία). Και παρόλα αυτά ο ίδιος δεν μπορούσε να διατηρήσει τα σκήπτρα του στους ουρανούς και εμφανίστηκαν ανταγωνιστές που απέκτησαν οπαδούς. Αιώνες επί αιώνων οι οπαδοί του Θεού και των ανταγωνιστών Του σφάζονταν μέχρι που η ΙΔΕΑ τα έμαθε όλα και αποφάσισε να λάβει δράση. Κατέβηκε στην πρωτεύουσα της μεγάλης αυτοκρατορίας του Θεού και άρχισε να λαμβάνει δράση.


[επεξεργασία] Αιρέσεις

Κατά την μακρόχρονη φιλοσοφική αναζήτηση των θεωρητικών της ΑΕΚ υπήρξαν πολλές διαφωνίες. Συγκεκριμένα κατά την ΙΕ' Οικουμενική Σύνοδο της Κάτω Μουσουνίτσας το 167 μ.Α. (μετά ΑΕΚ) οι υποστηρικτές του Χατζηχρήστειου δεν δεχόντουσαν την φύση της ΑΕΚ ως ομάδα (ανθρώπινη διάσταση) αλλά μόνο ως Ιδέα (Θεία διάσταση). Ανάμεσα στους οπαδούς της αίρεσης αυτής ήταν και ο Ντέμης, μετέπειτα πρόεδρος, ιδρυτής της Ντεμοκρατίας και πρωθυπουργός.


Σημαντικές Μορφές

Σημαντικότερη μορφή της μεταεπαναστατικής ΑΕΚ θεωρείτο ο Νικος Γεωργέας, καράβλαχος και τσοπάνης, εξάδελφος του Σπίντι Γκονζάλες και μεγάλος κατεργάρης εν γένει. Χαρακτηριστικό του παίκτου αυτού ήτο ότι κάλυπτε και τις δύο πτέρυγες ταυτόχρονα. Κάποιοι λέγανε ότι είχε την δυνατότητα της τηλεμεταφοράς (μέσω μιας τεχνική καμπύλωσης του χωροχρόνου) άλλοι ότι ήταν πιο γρήγορος από την σκιά του και άλλοι ότι απλά τον στένευε το σορτσάκι. Επιπλέον, είναι και ο Βασίλης Τσιάρτας, ο πιο αργός κι απ' τις καθυστερήσεις παίκτης, που του αρέσουν οι ταινίες του Θόδωρου Αγγελόπουλου, επειδή είναι α ρ γ έ ς και καταλαβαίνεις το νόημα.
avatar
FONIKOGIAOURTOSKORDIO

Αριθμός μηνυμάτων : 17
Ημερομηνία εγγραφής : 21/09/2010
Ηλικία : 28
Τόπος : Athina/Xalandri

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών http://www.CLICKHEREFREEVIRUS.ORG

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Επιστροφή στην κορυφή


 
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης